ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PROXIMITY MARKETING ;

Το Proximity marketing είναι η τοπική ασύρματη διανομή διαφημιστικού περιεχομένου που σχετίζεται με μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινήστε τη σύνδεσή σας με πιθανούς πελάτες που βρίσκονται κυριολεκτικά λίγα μέτρα μακριά από Την επιχείρηση σας. Προσφέροντας εκπτώσεις ή κίνητρα για να τους οδηγήσετε μέσα.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΦΕΛΗ

Το Proximity Marketing σας παρέχει την ευκαιρία να αυξήσετε τις πωλήσεις στην επιχείρηση σας, να επικοινωνήσετε με τους περαστικούς για να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Σε σύγκριση με άλλες μορφές διαφήμισης, όπως φυλλάδια, ραδιόφωνο των διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο, το Proximity Marketing με Beacons είναι πολύ οικονομικό και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Proximity Marketing είναι μια μορφή μάρκετινγκ που χρησιμοποιείτε αρκετά χρόνια. Είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιούν πολλές τοπικές επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, μια ταμπέλα έξω από ένα κατάστημα που δηλώνει το όνομα του καταστήματος ή εσωτερικά με αφίσες πωλήσεων - αυτή είναι μια μορφή Proximity Marketing.

Ωστόσο, με την τεράστια πρόοδο της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, το Proximity Marketing έχει πάρει μια νέα μορφή ζωής και η επικοινωνία με τους πελάτες δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο ή πιο αποτελεσματικό από ότι είναι σήμερα.

Ένας απλός ορισμός του "proximity marketing" είναι η επικοινωνία με τους πελάτες στην κατάλληλη στιγμή και στο σωστό μέρος. Με τα Bluetooth Beacons, μπορείτε πλέον να στέλνετε μηνύματα, προσφορές και ειδοποιήσεις με βάσει την τοποθεσία σε κινητά τηλέφωνα ανθρώπων που βρίσκονται κυριολεκτικά λίγα μέτρα μακριά από την επιχείρηση σας.

Proximity Marketing είναι να μπορείς να κάνεις σύνδεση με άτομα με βάση τη φυσική τους θέση. Για παράδειγμα, κάποιος περπατάει έξω από το κατάστημά σας ή είναι έτοιμος να βγει από το κατάστημα σας; Τώρα μπορούμε να στείλουμε συγκεκριμένα μηνύματα στους πελάτες με βάση τη θέση που βρίσκονται. Το Proximity Marketing μπορεί να επικεντρωθεί και να κάνει σύνδεση με πελάτες στέλνοντας τους κάποιο μύνημα με βάση μια ιδιαίτερα συγκεκριμένη θέση και όχι μόνο γενική χρήση.

Υπάρχουν πολλές χρήσεις για το proximity marketing για τοπικές επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για εστιατόρια, μεσιτικά γραφεία, καφέ μπαρ, ιατρούς, κομμωτήρια κλπ, καθώς επίσης και για χώρους όπως μουσεία, γκαλερί και τουριστικά αξιοθέατα.

About proximity marketing

Είστε περίεργοι πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Proximity Marketing;

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Proximity Marketing ?

Το Proximity marketing μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διάφορους τύπους επιχειρήσεων και τοπικών υπηρεσιών. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις.

Εστιατόρια

Restaurants

Beacons που τοποθετούνται στην είσοδο ή έξω από το εστιατόριο, μπορούν να προσελκύσουν περαστικούς ενημερώνοντας τους για εκπτώσεις, ειδικά μενού και άλλες προσφορές.

Διανομή φαγητού

Food Delivery

Η παράδοση φαγητού για όλα τα είδη ‘οπως σουβλάκια, πίτσες κλπ παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για την αποστολή μηνυμάτων μέσω των Beacons που τοποθετούνται επάνω στα οχήματα παράδοσης.

Cafe Bars

Cafe Bars

Τα καφέ μπάρ μπορούν να χρησιμοποιήσουν Beacons για να στείλουν μηνύματα για ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις, Happy hour κλπ.

Τοπικά καταστήματα

Local Shops

Τα Beacons παρέχουν έναν πολύ καλό τρόπο για να προσφέρεται να μπούν στο κατάστημά σας.

Σούπερ μάρκετ

Supermarkets

Beacons τοποθετημένα γύρω από τους διαδρόμους ή σε ορισμένα προϊόντα μπορούν να δώσουν στους χρήστες περισσότερες πληροφορίες και προσφορές για συγκεκριμένα προϊόντα.

Εμπορικά κέντρα

Shopping Centers

Beacons μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από τα εμπορικά κέντρα για να καθοδηγούν τον κόσμο, καθώς και σε καταστήματα που παρέχουν προσφορές και εκπτώσεις.

Μεσιτικά Γραφεία

Estate Agents

Beacons τοποθετημένα σε πινακίδες ή στο ακίνητο προς πώληση, παρέχουν πληροφορίες και φωτογραφίες από το ακίνητο.

Μουσεία

Museums

Beacons σε μουσεία και γκαλερί μπορούν να βοηθήσουν τους επισκέπτες και να τους παράσχουν πρόσθετες πληροφορίες.

Ξενοδοχεία

Hotels

Τα ξενοδοχεία μπορούν να παρέχουν πληροφορίες για προσφορές και εκδηλώσεις, και να ενθαρρύνουν επισκέπτες να κατεβάσουν τη δική τους εφαρμογή.

Ο πιο ισχυρός τρόπος για να ξεκινήσετε μια καμπάνια με Proximity Marketing

PROXIMITY MARKETING ΚΑΙ BLUETOOTH BEACONS

ΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Proximity Marketing

Η χρήση των Bluetooth Beacons έχει δώσει προηγμένους τρόπους που οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδέονται με τους πελάτες τους.

Διαφημίσεις

Το Proximity marketing έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα και οφέλη σε σχέση με την παραδοσιακή διαφήμιση, όπως φιλάδια, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Προγράμματα Loyalty

Συνεργαστείτε με τους πελάτες σας και προσφέρετέ τους εκπτώσεις και άλλα κίνητρα για να επιστρέψουν στο κατάστημά σας.

Εξατομίκευση

Προσφέρετε πιο εξατομικευμένες εμπειρίες στους πελάτες σας, όπως προτάσεις που βασίζονται στις συνήθειες αγορών τους ή στις προηγούμενες αγορές τους.