ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ BLUETOOTH BEACONS

Τα Bluetooth beacons είναι συσκευές που μεταδίδουν σήματα που μπορούν να παραλάβουν τα κινητά τηλέφωνα όταν βρίσκονται στην εμβέλεια της μετάδοσης και είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από άλλες παρόμοιες τεχνολογίες.

BLE BEACONS

Το BLE σημαίνει Bluetooth Low Energy και είναι η οικονομική αποδοτική έκδοση του Bluetooth. Οι χαμηλές ενεργειακές ανάγκες του BLE είναι ζωτικής σημασίας για τα beacons για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

MOBILE PHONE COVERAGE

Περίπου 4 δισεκατομμύρια κινητές συσκευές θα αγοαραστούν το 2018 με τεχνολογία Bluetooth, ενώ το 33% των χρηστών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν συνέχεια ενεργοποιημένο το Bluetooth.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (APP)

Ένα τεράστιο όφελος των Bluetooth beacons είναι ότι ΔΕΝ απαιτείται να έχετε την δική σας εφαρμογή για να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα και ειδοποιήσεις.

Τα Bluetooth beacons παρέχουν την καλύτερη λύση για τις καμπάνιες proximity μάρκετινγκ. Η ιδέα πίσω από αυτές είναι πολύ απλή. Εκπέμπουν ένα ραδιο-σήμα το οποίο μπορεί να παραληφθεί από τα smartphone με δυνατότητα Bluetooth μόλις εισέλθουν σε συγκεκριμένη απόσταση.

Η διανομή των σημάτων από τα Bluetooth beacons μπορεί να κυμαίνεται από 1 έως 200 μέτρα, ανάλογα με τον τύπο του beacon που χρησιμοποιείται.

Μερικα beacons έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε εσωτερικούς χώρους, όπως για καταστήματα λιανικής πώλησης, ενώ άλλα beacons είναι σχεδιασμένα για υπαίθριες εγκαταστάσεις όπου προστατεύονται από φυσικά στοιχεία όπως θερμοκρασία, βροχή και σκόνη. Ο τύπος των beacons που θα χρειαστείτε εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πού θα τοποθετηθούν.

Θα ρυθμίσουμε τα beacons σας για να προωθήσετε το μήνυμα ή την ειδική σας προσφορά σε πιθανούς πελάτες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την επιχείρησή σας.

Σας παρέχουμε μια μοναδική σελίδα (Landing Page) για την εμφάνιση των μηνυμάτων σας καθώς και τρόπους για να βλέπουν οι πελάτες περισσότερες πληροφορίες, να προβάλλουν τον ιστότοπό σας, να επικοινωνούν μαζί σας, να κάνουν κράτηση ή ραντεβού και πολλές άλλες επιλογές που σχετίζονται με τον τύπο της επιχείρησής σας.

Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μπορούμε να συζητήσουμε τις καλύτερες λύσεις για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τις δικές σας καμπάνιες proximity marketing.

Bluetooth Beacons

Είναι έτοιμη η επιχείρησή σας;

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ PROXIMITY MARKETING ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΑ Beacons ΜΑΣ

Έχουμε στη μια σειρά από διαφορετικά Bluetooth beacons για να ξεκινήσετε τις δικές σας proximity marketing καμπάνιες.

Τα beacon μας βασίζονται στην τεχνολογία Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE) σχεδιάζονται και κατασκευαζονται στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Τα beacons που χρησιμοποιούμε για τις λύσεις proximity marketing και έχουν το πιο προηγμένο firmware beacon στην αγορά. Είναι το πρώτο BLE-beacon που παρέχει ταυτόχρονη υποστήριξη στις κύριες τεχνολογίες - Eddystone, iBeacon και Quuppa.

Mini Beacon

Mini Beacon

Είναι το μικρό και ελαφρύ beacon που είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις σε καταστήματα ή εκθέσεις και είναι επίσης ιδανικό για κινητές λύσεις με ελάχιστη οπτική επίδραση.

Maxi Beacon

Maxi Beacon

Αυτό είναι το υψηλής απόδοσης beacon μας, το οποίο τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες αλκαλικής μπαταρίας AA που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν. Μια τέλεια λύση για τη λιανική ή τουριστική χρήση.

Outdoor Beacon

Outdoor Beacon

Όπως προτάσει και το όνομα, είναι το beacon μας για εξωτερική χρήση και τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου CR123A, με προστασία που προσφέρεται έναντι θερμοκρασίας, βροχής ή σκόνης.

Μπρελόκ Beacon

Keyfob Beacon

Το Beacon που μπορεί να φορεθεί γύρω από τον λαιμό να κρεμαστεί σε καταστήματα ή σε εκθέματα. Το εσωτερικό επιταχυνσιόμετρο συμβάλλει στη διατήρηση μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας.